image image image image image image
RENT A CAR Από 15€ την ημέρα
(αφορά μηνιαία μίσθωση).

Ασφάλεια Σκάφους Ασφάλεια σκάφους από 28€ το Έτος.
Ασφάλεια Υγείας Ασφάλεια υγείας
από 20€ τον Μήνα.
Ασφάλεια Φορτηγού Ασφάλεια φορτηγού από 49€ το Tρίμηνο.
Ασφάλεια Μοτοσυκλέτας Ασφάλεια μοτοσυκλέτας
από 40€ το Εξάμηνο.
Άσφαλεια Ι.Χ. Ασφάλεια επιβατικού αυτοκινήτου
από 37€ το Τρίμηνο.

Ασφάλεια Κατοικίας

Εύκολα, Γρήγορα, Υπεύθυνα!!

Σε περίπτωση στεγαστικού δανείου, στείλτε μας τις τέσσερις πρώτες σελίδες του συμβολαίου που έχετε μέχρι τώρα με e-mail και εμείς θα σας στείλουμε προσφορά με τις ίδιες καλύψεις και όρους! Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μήπως το πολυτιμότερο περιουσιακό σας στοιχείο είναι ανασφάλιστο; Ασφάλεια κατοικίας στη καλύτερη τιμή. Πάρτε προσφορά!

Ατελείωτες ώρες σκέψης και προγραμματισμού, οικονομικές θυσίες, προσωπικό γούστο, μεράκι και μετά στιγμές χαράς, δημιουργίας και ξεκούρασης...

Είναι το σπίτι μας...

Ένας χώρος με ανεκτίμητη συναισθηματική αξία για κάθε άνθρωπο. Το πολυτιμότερο περιουσιακό σας στοιχείο, που δεν το αποκτήσατε από τη μία μέρα στην άλλη, είναι πιθανό να βρεθεί εκτεθειμένο σε σοβαρό κίνδυνο (φωτιά, σεισμό, κλοπή, πλημμύρα) και να έρθετε σε αδυναμία αντικατάστασης των ζημιών που έπαθε.

ΚΤΙΡΙΟ


ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Επειδή το σπίτι σας στην εποχή μας δύσκολα ξαναγίνεται, εξασφαλίστε το, έναντι σεισμού και φωτιάς, με κόστος 1,3 ευρώ το τετραγωνικό το χρόνο π.χ. 100 τετραγωνικά μέτρα με 130 ευρώ το χρόνο.


  • Σεισμός
  • Φωτιά από οποιαδήποτε αιτία
  • Κεραυνός
  • Έκρηξη
  • Πτώση αεροσκάφους
  • Πρόσκρουση οχήματος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η ασφάλιση του περιεχομένου της κατοικίας σας, σας προστατεύει από την οικονομική ζημιά σε περίπτωση κλοπής, φωτιάς, πλημμύρας, θραύσης σωληνώσεων κ.α.

Η διαδικασία ασφάλισης είναι ιδιαίτερα απλή, δεν απαιτείται η ύπαρξη συναγερμού και το ετήσιο κόστος για ασφαλιζόμενη αξία 30.000 ευρώ για κλοπή και φωτιά στο περιεχόμενο της κατοικίας σας είναι 50 ευρώ το χρόνο!


Εάν επιθυμείτε μια ολοκληρωμένη προσφορά για την ασφάλιση της  κατοικίας σας, κάντε κλικ παρακάτω στο πάρτε πρόσφορα.

Ιδιαίτερα Σημαντικό!

Στη προσπάθειά μας να σας παρέχουμε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς, ερευνούμε καθημερινά τις τιμές και τα προσφερόμενα ασφαλιστικά πακέτα ανά εταιρεία. Επειδή όμως συνεργαζόμαστε με 21 ασφαλιστικές εταιρίες οι οποίες καθημερινά ανταγωνίζονται μεταξύ τους, αλλάζοντας τις τιμές και τα πακέτα ασφάλισης, εάν επιθυμείτε αναλυτική προσφορά για την κατοικία σας συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα «Προσφορά Ασφάλισης» και άμεσα θα έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή.

Banner1

Banner3

Banner4

BannerMini

FacebookTwitterLinkedin